Hjem | Nyheter | Løpene | Reise | Trening | Innbydelse | Påmelding | Opplevelser | Overnatting |Kontakt oss |   |

Nyheter  

 

Video fra Fjord-O 2010
Rickard Lindkvist sendte oss denne flotte filmen fra Fjord-O 2010. Den er absolutt verdt å se.
Om det er flere som vil dele sine bilder eller filmer med andre tar vi veldig gjerne imot!

26.07.10

Kart (H21AL) med veivalg
Francois Gonon som ble nr 3 sammenlagt i H21AL har gitt oss sine veivalg fra samtlige dager. Filene er ca 5mb og i jpg. Link finnes her:

Dag 1 Haukåsen, dag 2 Haukåsen,

dag 3 Hodlekve og dag 4 Hodlekve.

26.07.10

 

Ris og ros
Vi tar gjerne imot ris og ros rundt arrangementet, plassering av arena osv. Vi kommer til å lage en oppsummering av arbeidet vårt med tanke på at kommende arrangører kan dra nytte av våre feil og erfaringer. Send e-post til Ris og ros til Fjord-O 2010

19.07.10

 

Tøy til overs
Vi har et lite overskudd av klær som er mulig å få ettersendt. Det er følgende:
- Svart Craft supertrøye (noe slitt)
- Adidas-sko i str 30
- Grønn Helly Hansen regnjakke i str 110. Merka med KL.
- Blå Craft treningsjakke i str M
- Lys blå Puma-caps
- Svart caps med skrift Optiwert og Total
- Rødt hårbånd (til barn?) med røde prikker.
Dersom du kjenner igjen noe av dette er det bare å sende e-post om gjenglemt tøy

19.07.10

 

Fjord-O 2010 slutt
Takk for fire flotte dager med løp i Sogndal. Det har vært 1050 ulike løpere på besøk og vi er veldig overvelda av oppslutninga vi har fått. Det er en svært liten klubb som har arrangert alle løpa og dette har vært et enorm løft for oss. Det har skjedd mindre feil som vi har håndtert etter beste evne, men alt i alt mener vi arrangementet har gått utrolig bra. Vi håper dere kommer tilbake til Fjord-O senere år.

18.07.10

 

GPS tracking
Her er link til Jan Kobach sin GPS-tracking fra Fjord-O.

18.07.10

Tre av fire ferdig
Fjord-O går unna i flott vær. I dag var vi i Hodlekve i Sogndalsdalen. I store trekk har løpet gått utrolig bra og det er svært gode tilbakemeldinger å få fra de aller fleste. Arrangør beklager sterkt at start for noen av løperne i H40 måtte utsettes en stund.

17.07.10

Flott dag på Haukåsen
Det ble en flott dag på Haukåsen med sol og stor stemning. Det var svært få disk, men det også noen som måtte bruke lang tid gjennom løypene sine.

NRK var innom Haukåsen både med TV-kamera og radiosender. Vi fikk sendetid både i 21-nyhetene og flere direkteinnslag på radio i NRK Sogn og Fjordane fra arena.

Ordfører Jarle Aarvoll som stod for den offisielle åpninga av Fjord-O 2010 fikk seg en o-leksjon i Småtroll-løypa av Håkon Aa Albretsen (tv) og Vegard Aa Albretsen(th).

14.07.10

 

Endringer på arena
Nå er påmeldingsfristene ute for alle ordinære klasser. Det er mulig å melde seg på i direkteløyper på arena.
Vi har tatt i mot endringer på e-post fram til nå, men mens vi er på arena blir ikkje e-posten lest. Endringer må derfor gjøres i løpskontoret. Husk at endringer blir belasta med gebyr på 50 kroner.

13.07.10

Kl 21.00

Tåke i dag – Sol i morgen
Det var tidvis svært tett tåke i terrenget i formiddag. På det verste var det ikkje sikt over samlingsplass engang. Nå er det meldt sol og fint vær til onsdag.

yr.no

13.07.10

 

Startlistene er trukket
Nå er startlistene trukket.

12.07.10

 

Store Haugmelen 11.07.2010

Program
Her er et program med en kort oversikt over viktige tidspunkt under Fjord-O 2010.

11.07.10

Startnummer / leiebrikker
I morgen vil vi trekke startlistene og dersom alt går etter planen kan vi legge dem ut i løpet av ettermiddagen.

Det blir selvbetjening av startnummer under Fjord-O 2010. Ved inngang til samlingsplass blir det stativ med startnummer indeksert på klubbnavn. Utenlandske løpere som ikkje har fått betalt på forhånd må betale til løpskontoret før startnummer blir utlevert.

Leiebrikker må hentes i løpskontor.

11.07.10

 

Oversiktskart
Her er noen oversiktskart (pdf) over
Sogndal sentrum
Samlingsplass Haukåsen
Samlingsplass Hodlekve

09.07.10

Soverom - dublett leilighet

Utstyr til overnatting
Vi minner om at det ikkje er sengetøy(laken, dyne og pute) og kjøkkenutstyr på romma som Fjord-O leier ut. Dette må ein ta med sjølv.

08.07.10

 

 KLUBB- SPONSING

Sport8 på samlingsplass
Vi minner om at Sport8 vil være på samlingsplass hver dag med gode tilbud på trenings- og konkurranseutstyr.

06.07.10

Tre brødre som ikke er brødre

Klipp fra o-miljøet
Her kan vi mimre tilbake til tiden med Bård Tufte og Co som dokumenterer orienteringsmiljøet på sin måte:
Orienteringsmiljøet
Filmtrailer: Orientererne

06.07.10

...

Fjord-O i Sogn Avis
Utdrag av artikkel i dagens Sogn Avis. OPN har også omtale i dag!

01.07.10

Busstransport til samlingsplass
Trenger du transport mellom Sogndal og samlingsplass? Vi ønsker å sikre tilstrekkelig kapasitet og ønsker tilbakemelding fra dere som ønsker buss transport.

Busstransporten koster 30 kroner hver vei og hver dag. Bussen går fra Fosshaugane Campus og tar deg nesten helt fram til samlingsplass.

Dag 1 og 2 vil det også være mulig å få transport fra parkeringsplass til samlingsplass pga noe lang avstand for barnevogner og andre med behov.

Send oss melding på info@nordvestgaloppen.no. Mer info under ’reise’.

 

29.06.10

Miniatyrbilde for element

”Kest ha du vore” t-skjorte

Nå har du mulighet til å sikre deg årets Fjord-O t-skjorte. Følg linken på denne logoen for mer opplysninger:

Miniatyrbilde for element

24.06.10

Miniatyrbilde for element

Over 800

Nå er det over 800 påmeldte til Fjord-O Nordvestgaloppen 2010! Den 18. juni gikk ordinære påmeldingsfrist ut, men det er fortsatt mulig å melde seg på. Vi har deltakere frå 17 ulike land, deriblant Australia og Taiwan.

På bildet til venstre ser dere litt av samlingsplass og ikkje minst utsikten frå dag 1 og 2.

22.06.10

Framleis ledige rom!

Vårt tilbod om overnatting har vore ein suksess. No har vi ordna med fleire fom og det er framleis moglegheit for å bestille overnatting. Det er førstemann til mølla, så hiv dere rundt. Bruk dette skjema.

07.06.10

Ken Peeters jakter den gode følelsen!

I tiden fram mot Fjord-O 2010 vil vi presentere noen løpere. Denne gangen kan vi stolt presentere Ken Peeters fra Belgia.

Have you participated in the Nordvestgaloppen earlier?

I never participated Nordvestgaloppen before

What are your ambitions for the races?

I participate at this competition as a training for WOC. Try to orienteer good at a high pace. Hopefully I will manage to get a good feeling after this competition

What are you most look forward to during Nordvestgaloppen 2010?

Orienteering in this nice terrain. The maps looked really good and the terrain must be beautiful to run in.

 

06.06.10

Sjekk kart i området

Nå har vi lagt ut tre kart i pdf som du kan studere. Følg linken under trening i toppmenyen for mer informasjon.

 

03.06.10

Fjord-O Nordvestgaloppen attracting the world’s best orienteers

- It is not many competitions in relevant terrain to use as preparations for the World Orienteering Championships (WOC 2010) in Trondheim, Thierry Gueorgiou says. Therefore, I will probably take part in Fjord-O in Sogndal in the middle of July. Short time after EOC in Bulgaria, I will make the decision and make a detailed plan for my preparation for WOC.

Read more

24.05.10

 

 

 KLUBB- SPONSING

Sport 8 kommer

Det er klart at Sport 8 kommer til Fjord-O. De vil ha salgsboder på løpsarena alle løpsdager. Her vil dere kunne gjøre gode kjøp. Kanskje på tide med nye o-sko? Sjekk også nettsidene på  www.sport8.no.

 

23.05.10

 

350 påmeldte

Nå er det 350 påmeldte til Fjord-O 2010. Det er en flott start, men det er ennå plass til mange flere. Det er bare å melde seg på.

 

20.05.10

219 pr 2. mars

Når første frist for påmelding gikk ut var det 219 ulike deltakere påmeldt. Over halvparten av disse er fra utlandet. Særlig er det Russland, Finland og Sverige som har flest påmeldte til nå. De påmeldte har vist stor interesse for vårt overnattingstilbud. Her er det førstemann til mølla, så det er ingen grunn til å utsette reservering av rom for lenge.

 

03.03.10

  

 

Første påmeldte

Familien Damm var først ute med å melde seg på til Fjord-O Nordvestgaloppen. De er fra TIF Viking. Sondre starter i H13-14, Martin i H17-18, May-Lill i D17C og Kjetil i H40.

”Vi har deltatt på Nordvestgaloppen i 2006 og 2008. Vi gleder oss til å treffe o-venner, konkurrere og løpe i flott natur.”

07.02.10

 

Ny invitasjon på plass

Nå er ein ny invitasjon på plass med litt oppdatert løypeoversikt. Det er snakk om mindre endringer. Eksempelvis var D35AK uteglemt i oversikta. Invitasjonen er vedlagt som pdf-fil under ”Innbydelse” på toppmenyen.

 

06.02.10

 

 

Sveits første utenlandske på lista

Første utenlandske påmelding kom fra Sveits. Familien på fem deltar I Nordvestgaloppen med Elias (H 13-16C), Aaron (H11-12N), Raphael (O-Troll) og Thomas (H45).

Have you participated in the Nordvestgaloppen earlier?
It will be the first time to be for orienteering in Norway. We have chosen Nordvestgaloppen because the date and the area in the heart of Norway.
I’ve been on O-Ringen in Sweden more than 25 years ago, but now I prefer smaller competitions in interesting terrain such like Nordvestgaloppen.”

What are your ambitions for the races?
My ambition is to have an interesting competition with difficult controls. I will try to be on good and sure way to the controls, speed is not important.
And for my children, I hope they have fun on their courses (not to difficult) an they will find the way back. It will be a great adventure to be out in a foreign forest with very few ways and a lot of brown lines.”

What are you most look forward to during Nordvestgaloppen 2010?
”I look forward to a good family holiday out in the nature in contact to fine people.”

28.01.10

Fjord-O

Før jul hadde vi en navnekonkurranse i samarbeid med OPN.no. Vi fikk inn en mengde forslag men juryen falt ned på Erling Strand sitt forslag Fjord-O. Det er kort for Fjord-Orientering og det passer spesielt bra til et orienteringsløp ved verdens lengste, og kanskje verdens vakreste fjord.

Erling Strand kan dermed delta gratis på årets løp.

Sjølv om vi vil bruke Fjord-O i omtalen av løpet framover vil vi også ha med Nordvestgaloppen.

15.01.10

 

Nordvestgaloppen på Facebook

Bli med i Facebook-gruppen til Nordvestgaloppen og bidrag med meldinger, informasjon, diskusjoner. Vi vil også legge ut noe informasjon om løpa utover vinteren og våren.

 

12.01.10

Ekstreme temperaturer

I dag passerte Gunnar Gytri Hodlekve i Sogndalsdalen der to av løpa skal gå. Termometeret i bilen viste -30 grader. Når han var på synfaring av kartet sist sommar var temperaturen +32 grader. Det gir en differanse på 62 grader.

07.01.10

Artikkel i CompassSport

CompassSport er en av Englands viktigste nettsider for orienteringsløpere. I desemberutgaven av bladet var det en flott artikkel om Fjord-O Nordvestgaloppen. For dere som også leser engelsk kan du lese hele artikkelen på linken under.

2010_Compassport_des09.pdf

15.12.09

 

 

 

Norske fjorder verdens beste reisemål
Sist uke kom nyheten om at de norske fjordene er kåra til verdens beste reisemål. I kåringen beskrives norske fjorder som et utrolig landskap med velbevart dyreliv og en natur som er tatt vare på. Over 400 reiseeksperter har vurdert 133 steder i verden, og de er overbevist om at norske fjorder er jordklodens vakreste.

Under Fjord-O Nordvestgaloppen 2010 vil en oppleve fjordene, og landskapet rundt til fulle. De to første dagene vil løperne ha orkesterplass til verdens lengste fjord fra løypa og samlingsplass. Kan det bli bedre?

25.10.09

 

 

Vil du ha årets Fjord-O 2010

t-skjorte?

 

Miniatyrbilde for element

Fjord-O Nordvestgaloppen 2010 info@nordvestgaloppen.no