You are welcome to post your comments about the event here!

News - by Frode Oldervoll, 3 August 2008 8:35 PM

Do you have any comments about the event? You are welcome to share them with us and other readers here.

7 Comments »

283

Comment by Wenche

4 August 2008 @ 8:22 AM

Jeg synes det var et topp arrangement! Alt fungerte kjempegodt, tross torden, hagl og vanvittig regn! Terrenget var nydelig, det var flotte premier til ungene, det ble aldri tomt for mat i kiosken, arrangørene var blide mm. Det eneste jeg kunne ønske var annerledes, var at det tok så lang tid før enkelte klasser fikk starte. Litt kjedelig når førstemann i familien starter litt over kl 10, mens sistemann ikke starter før nesten kl 13. Kjedelig også å starte kl 13, når premieutdeling mm starter kl 12.30. En kunne kanskje komprimert ved å ha flere forskjellige løyper, men det hadde jo vært mer arbeid for løypelegger da.

285

Comment by Frode Oldervoll

4 August 2008 @ 10:00 AM

Takk for fine tilbakemeldinger! Vi valgte å kjøre starten etter NOFs konkurranseregler, og derfor ble det litt spredning på klassene. Problemet med sein start gjaldt vel først og fremst D40 på lørdag og søndag. I ettertid burde vil vel kjørt den klassen ut parallelt med herreklasser slik vi gjorde det på onsdag og torsdag. Vi var litt redde for at noen ville reagere på dobbeltstarten, men vi har ikke fått noen negative tilbakemeldinger på det.

286

Comment by Anders Bø

4 August 2008 @ 9:30 PM

Kjekt å vera med på nordvestgaloppen sjølv om eg berre var med på dei to fyrste løpa. Fin natur!

287

Comment by Gro Anita

6 August 2008 @ 10:34 AM

Jeg syns også at det var et helt supert arangemang. Veldig bra og morsomme løyper, veldig hyggelige arrangører og et fantastisk terreng. En veldig stor takk til løypeleggere og arrangører.

Det er bare en ting. Jeg ser nå at dere startet etter NOF sine konkuransje regler, men dette er et ferie løp så jeg tror kansje ikke mange ville reagert om dere ikke følte de, jeg selv løp i d35 som også startet omtrent sist hver gang, og serlig de to første dagene var det omtrent tomt da jeg kom inn både med folk og med mat i kiosken, og det var litt demotiverende og starte nesten sist alle dager, så jeg tror flere syns det er bedre og bytte på hvem som starter sist enn at man føler NOF sine konkurase regler.
På sørlandsgaloppen hadde de fri starttid for alle AK klasser, etter det jeg fikk med meg var det ikke noe kø eller problem med det.

288

Comment by Marianne

6 August 2008 @ 8:31 PM

Premiane var iallefall fine? Synd med alle som aldri henta.

289

Comment by Ueli Hebeisen

8 August 2008 @ 11:24 AM

thank you for this o-event. It has been a pleasure for us to take part at NVG. What have impressed me most is the way you managed the courses for beginners. Not an easy task in this terrain.

Again thank you and keep your good work going.

290

Comment by Ola Lesteberg

12 August 2008 @ 10:43 PM

Helt topp arrangement. Fantastisk løpsterreng, spesielt dag 3 og 4.

Leave a comment

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI